Attend

RSVP festival započinje svoje putovanje. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog predstavljanja festivala, vrijeme je da pokažemo i dokažemo da se u našoj regiji organiziraju zaista jedinstvena događanja. Dovoljno vrijedna da se jednom godišnje profesionalci okupe na jednom mjestu i podijele iskustva, svoje muke i nedaće, sreće i uspjehe. Posao event organizatora je specifičan, visoko zahtjevan i u marketinškim granama možda jedan od najzahvalnijih kada se finalni produkt manifestira, jer on je isključivo prepoznatljiv prema reakcijama onih koji taj produkt na kraju konzumiraju.

Direktno. Uživo. Bez skrivanja.

Iz tog razloga želimo ovjekovječiti vaša događanja putem strukovne nagrade Attend koja će arhivirati i istaknuti ona najkreativnija tokom aktualne godine.

Pozivamo vas da nam se pridružite u podizanju ove strukovne nagrade na dostojnu razinu i potpuno besplatno prijavite na www.rsvp.hr vaša odabrana događanja u jednoj od naših 8 glavnih kategorija.

Nema ograničenja, prijavite koliko god događanja želite u koliko god kategorija smatrate da vaši događaji pokrivaju. Cilj nam je više od svega stvoriti jednu lijepu krvnu sliku regionalne kreativnosti i raznolikosti. Od 3.2.2017. otvorene su prijave za 2018. godinu. Sve prijave za 2017. prijavljene izvan roka automatski ulaze u konkurenciju za 2018.

Da zajedno uživamo u svim prijavljenim radovima, a ne samo da istaknemo one najbolje.

 

Glavni kriteriji za sve kategorije 

Kreativnost: realizacija nove ideje, pojma ili rješenja problema, odnosno stvaranje novih poveznica između postojećih ideja ili pojmova.

Inovativnost: primjena nove i poboljšane ideje, postupka, dobra, usluge ili procesa koja donosi nove koristi ili kvalitetu u primjeni.

Učinak: ostvarena razina utjecaja obzirom na postavljene ciljeve. Mjerljiva uspješnost događaja.

 

Attend nagrada će se dodijeljivati putem bodovanja stručnog žirija koji će činiti 5 inozemnih stručnjaka iz segmenta organizacije događanja te pridodanog člana agencije koja će osvojiti nagradu za Attend – Najbolji event godine, posebnu nagradu koja će staviti u odnos pobjednike svih pojedinačnih kategorija.
Ove godine pridodani član će biti osoba iz udruge Događaj, organizatora RSVP festivala.

Detaljni pravilnik Attend nagrade možete pronaći na www.rsvp.hr

 

Stručni žiri

Daniel Walsh - head shotDan Walsh

IMG_7056James Morgan

Mary KirillovaMary Kirillova

Joe BuckhurstJoe Buckhurst

Snežana Subotić 2Snezana Subotic

 

8 Attend kategorija za prijavu događanja

Najbolji B2B / B2C / Interni event
Eventi usmjereni na poslovne partnere i suradnike, kao što su eventi predstavljanja proizvoda ili usluge, ciljani i motivirajući eventi za određenu publiku (incentive) itd, te eventi organizirani u sklopu same tvrtke poput proslave obljetnice ili team building eventa.

Najbolji event predstavljanja proizvoda ili usluge
Eventi posebno namijenjeni predstavljanju (lansiranju) novog proizvoda, rješenja, projekta ili usluge.

Najbolji kongres / konferencija / sajam
Okupljanja predstavnika struke, trgovačkih udruženja ili tijela, odnosno neke druge interesne skupine sa svrhom da prezentiraju i rasprave o temama vezanima uz specifično područje od zajedničkog interesa usmjereno ka publici izvan tvrtke / ustanove / institucije.

Najbolji sportski event
Sportski eventi koje organizira korporacija, udruga ili ustanova, odnosno neka druga organizacija koja povezuje sport sa zabavom i zabavnim elementima na originalan i poticajan način te uključuje interakciju s krajnjim korisnicima.

Najbolji glazbeni event
Glazbeni zabavni eventi / performansi koje organizira privatna tvrtka, kao što su koncerti, glazbene komedije / drame, glazbeni festivali itd.

Najbolji kulturni event
Eventi koji kombiniraju kulturni utjecaj sa zabavnim i show elementima i vrijednostima na originalan i interaktivan način.

Najbolji neprofitan / društveno koristan event
Eventi posvećeni određenoj društvenoj svrsi te neprofitnim ciljevima. Humaniratni eventi i događanja.

Najbolji online event

Eventi koji se organiziraju na digitalnim platformama, te također i eventi koji objedinjuju online aktivnost i live event kroz kompletirani koncept.

Pročitaj pravilnik